Mail mij   T +31 (0) 615 626 889  App mij

Disclaimer

Aansprakelijkheid
Alle verstrekte informatie in zowel woord als beeld, alsmede geplaatste links op deze website worden zo zorgvuldig mogelijk verwerkt en als service aangeboden door beheerder Atelier Bolier en diens webbouwer. Zij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voortvloeiende uit het gebruik, eventuele onnauwkeurigheid of onvolledigheid van tekst, afbeeldingen, links of andere -door derden verstrekte- informatie op deze website. Uit de aangeboden informatie kan dan ook geen recht worden ontleend of schade op worden verhaald. Neem bij twijfel
contact op met Atelier Bolier.

 

Auteursrecht
Emilia Bolier van Atelier Bolier biedt aan kunstliefhebbers informatie op deze website aan, maar behoudt te allen tijde het auteursrecht en copyright op alle getoonde tekst en afbeeldingen die als haar geesteskind kunnen worden beschouwd. Het is dan ook niet toegestaan om haar tekst en afbeeldingen op deze site, in originele of aangepaste vorm, te kopieëren en als eigen werk (al of niet tegen vergoeding) aan derden te verstrekken zonder uitdrukkelijke toestemming van Atelier Bolier. Het is uiteraard wel toegestaan om, uitsluitend voor privégebruik, onderdelen van deze website te kopiëren naar uw computer en met verwijzing naar de bron deze te delen of naar andere geïnteresseerden te sturen.

 

Bescherming persoonsgegevens - AVG
Atelier Bolier gaat zeer zorgvuldig en vertrouwelijk om met de door u verstrekte gegevens op het formulier. Uw gegevens zullen uitsluitend gebruikt worden voor het be- en afhandelen van uw vraag, actie of aankoop. Atelier Bolier zal uw persoonsgegevens nimmer doorgeven aan andere partijen anders dan die bij deze specifieke actie betrokken zijn, tenzij u hier toestemming voor hebt gegeven of het door de wet wordt opgelegd. U kunt op ieder moment een verzoek indienen om uw gegevens op te vragen en/of deze te laten verwijderen.

 

Bezoekersstatistieken
Voor analytische doeleinden worden bezoekersstatistieken van deze site bijgehouden via Google Analytics. Deze informatie, zoals bezoekersaantallen en -frequentie, wordt gebruikt voor verbetering van de functionaliteit van de website. De informatie is echter zo algemeen van aard dat deze niet tot individuele bezoekers valt te herleiden, uw identiteit blijft dan ook onbekend. Deze bezoekersgegevens worden niet gekoppeld aan de, door uzelf verstrekte, persoonsgegevens.

 

Voor meer informatie: mail of app of bel Emilia Bolier.

 

 

Atelier Bolier

Bremerweg 9, 9354 VN Zevenhuizen (Gr)

T +31 (0) 615 626 889

E info@atelier-bolier.nl

App Emilia

2021 ©opyright op alle afgebeelde werken. Disclaimer.

Bezichtigen, bestellen, leveren en betaling. Hoe?

Voor een goed kunstwerk ga je niet over één nacht ijs. Daarom bied ik diverse mogelijkheden voor een eventuele aanschaf die ú het beste past. Lees verder >