Mail mij   T +31 (0) 615 626 889  App mij

Uw aankoop

U heeft interesse voor één of meerdere van mijn kunstwerken, wat leuk! Natuurlijk bent u benieuwd hoe het dan verder gaat. Als u uw selectie(s) gemaakt heeft kunt u mij een bericht sturen via het contactformulier. Daarop kunt u uw voorkeur aanvinken en bij 'Aanvulling' eventueel de titels opgeven van uw voorkeur(en). In mijn antwoord op uw bericht bied ik u daarbij een aantal opties aan en wel de volgende...

 

Bezichtiging

U kunt een afspraak met mij maken om uw gekozen schilderij(en) vrijblijvend te komen aanschouwen. U mag er uitgebreid naar kijken, het aanraken maar wel behoedzaam natuurlijk ;-), de geur opsnuiven, u mag mij er alles over vragen, kortom... het gaat uw feestje worden! U krijgt een kopje koffie of 'n drankje om het allemaal in alle rust op u in te laten werken. En besluit u toch ervan af te zien, helaas voor mij maar even goede vrienden. Voor zoiets blijvend moois moet je geen overhaaste beslissingen nemen.

Twee weken vrijblijvend op proef!
U bent toch enthousiast geraakt maar heeft enige twijfel of het goed tot z'n recht komt in úw interieur? Dan leggen we vast dat u een of twee kunstwerken mee mag nemen om thuis vrijblijvend uit te proberen. Binnen twee weken besluit u wat u doet: of onbeschadigd retourneren of aan uw wand laten hangen. Pas dan volgt er een factuur die overeenstemt met mijn eerder opgegeven prijs en voorwaarden. Het retourneren komt voor uw rekening, het uitproberen is geheel kosteloos.

Levering en betaling
Als uw aankoop een feit is ontvangt u van mij een Certificaat van Echtheid (bij originele werken) en de factuur. Pas na volledige betaling van het overeengekomen bedrag ontvangt u een Bewijs van Eigendom en bent u werkelijk de gelukkige bezitter van een uniek Bolier-kunstwerk. Ik hoop dat u er nog heel lang van zult genieten!

Emilia Bolier

Atelier Bolier

Bremerweg 9, 9354 VN Zevenhuizen (Gr)

T +31 (0) 615 626 889

E info@atelier-bolier.nl

App Emilia

2023 ©opyright op alle afgebeelde werken. Disclaimer.

Bezichtigen, bestellen, leveren en betaling. Hoe?

Voor een goed kunstwerk ga je niet over één nacht ijs. Daarom bied ik diverse mogelijkheden voor een eventuele aanschaf die ú het beste past. Lees verder >